Andrew Perry

Min CV (Svenska)

CV (Svenska)

Andrew Perry

Presentation

Jag är till hälften engelsk, till hälften svensk, har bott i Storbritannien, Sverige och Belgien, och är således i genomsnitt uppvuxen någonstans mitt i Nordsjön. Mina intressen är många och varierade; jag spelar trummor, piano och trumpet, sysslar mycket med datorer, och gillar sociala spel som brädspel och rollspel. Jag steppade tills det inte gick att hitta skor i min storlek. (Sen steppade jag ändå. Nu steppar jag tills folk säger åt mig att sluta.)

Personligen är jag pålitlig, lugn och snabblärd; ärlighet är särskilt viktigt för mig. Jag är bra på att hålla huvudet kallt i stressiga situationer (något som blev till stor nytta när min mormor föll och bröt höftleden för några år sen) och jobbar bra med krishantering. Jag trivs med väl strukturerade arbetsmetoder, och vad jag än gör försöker jag göra det på bästa möjliga sätt. Jag trivs bra med problemlösning, och har för vana att hitta ovanliga lösningar – jag brukar tänka "out of the box", även om jag har svårt för själva uttrycket...

Rent professionellt trivs jag bra med tydliga hierarkier; jag gillar att leda, men är bra på att veta när det är dags att låta någon som vet bättre leda vägen. Jag har trivts bäst i jobb med anknytning till bevakning och det militära; det har därför varit särskilt trevligt när jag, som under min praktik på Jane's, har kunnat kombinera det tekniska intresset med min författarhobby.

Nu på sistone har jag spenderat lite över ett år i Sydafrika med mina svärföräldrar så min fru kunde föda vår son nära släkten. Vi hade hoppats återvända till Sverige strax efter födseln, men när alla papper väl handlagts var han ett år gammal. Hur som helst, hellre än att rulla tummarna i ett år tog jag tillfället i akt att gå några kurser och prya på min svärfars bevakningsbolag för att få lite med bevaknings- och ledningserfarenhet.

Jag söker nu arbete främst inom säkerhetsindustrin, men är också intresserad av säljuppdrag, journalistik, radio/tv/film, och utlopp för mitt musikintresse (se "Arbetsintressen" längre ner). Utbildning och support är också intressant.

Expandera "Arbetshistorik"   Arbetshistorik (Klicka för att expandera)

Expandera "Utbildning"   Utbildning (Klicka för att expandera)

Expandera "Språk"   Språk (Klicka för att expandera)

Expandera "Kurser"   Kurser (Klicka för att expandera)

Expandera "Dataerfarenhet"   Dataerfarenhet (Klicka för att expandera)

Expandera "Körkort"   Körkort (Klicka för att expandera)

Expandera "Spelerfarenhet"   Spelerfarenhet (Klicka för att expandera)

Expandera "Jobbintressen"   Jobbintressen (Klicka för att expandera)

Expandera "Referenser"   Referenser (Klicka för att expandera)

Andrew Perry

Kontakta Mig

Email: andrew@awmperry.com

Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!